Brotxetes de bacallà amb llagostins, la recepta dels Mercats de Reus god_m3rc4r3us 9 de juliol de 2018

Brotxetes de bacallà amb llagostins, la recepta dels Mercats de Reus

La recepta d’aquesta setmana del blog de cuina padenous va fins al Mercat Central, a la parada Pesca Salada Vidal per preparar brotxetes de bacallà amb llagostins, una proposta refrescant per a l’estiu!

INGREDIENTS (per a 4 persones)

  • 600 gr de bacallà dessalat
  • 200 gr de llagostins cuits
  • 8 o 10 tomàquets cirerols
  • 1 o 2 pebrots verds
  • Oli d’oliva verge extra
  • sal i  pebre
  • Perles de caviaroli d’alfàbrega
  • Brotxetes de fusta

 

Traiem la pell del bacallà i el tallem a daus. Tallem també el pebrot. Pelem els llagostins.

Escaldem els tomàquets cinc segons per poder treure la pell sense problemes. Ho posem tot dins un bol amb oli d’oliva verge extra, sal i pebre. Ho remenem tot bé i ho deixem reposar uns deu minuts.

Mentrestant en una paella amb un raig d’oli passem les pells del bacallà fins que es torrin.

Agafem una brotxeta i anem alternant tots els ingredients.

Per sobre hi col·loquem les perles de caviaroli d’alfàbrega

I a menjar!