Els Mercats de Reus sortegen 14.000 euros en vals de compra per premiar els clients aquest Nadal

0 Posted by - 4 desembre, 2016 - Agenda, Campanyes

Durant la campanya de Nadal, comprar als Mercats de Reus té premi: els Marxants, el Mercat del Carrilet i el Mercat Central premien als clients amb tota mena de regals per incentivar la compra i agrair-los la fidelitat al llarg de tot l’any. Enguany els tres mercats incrementen els diners destinats a promocions: només en vals de descompte, es passa dels 8.500 euros de l’any passat als 14.000 euros d’aquest Nadal. I a més, s’han preparat per obrir al públic més hores i facilitar les compres de cara a les festes.

Els Mercats de Reus ja ho tenen tot a punt per rebre el Nadal i enguany, per sisè any consecutiu, es tornen a promocionar conjuntament amb l’objectiu de posar en valor l’experiència, la qualitat, la confiança i la varietat que caracteritza l’oferta dels mercats municipals. Aquest any el cors protagonistes formats per la infinitat de productes que trobem a les parades dels mercats i els marxants es vesteixen de festa amb un fons vermell i la il·luminació nadalenca.

Els mercats han preparat sortejos per a tots els clients que comprin durant les festes. Els tiquets de compra de les parades del Mercat Central i del Mercat del Carrilet i les butlletes dels Marxants es poden bescanviar per butlletes rasca-rasca que ofereixen un munt de premis immediats. El 3 de desembre comencen més de cinc setmanes de sortejos per premiar a tots els clients: aquest any entre els tres mercats es repartiran 14.000 euros en vals de descompte, 200 pernils, 150 lots de Nadal, 3.000 calendaris amb receptes, 5 lots d’estris de cuina, 3 televisors i bosses de compra reutilitzables.

Segons la regidora de Projecció de Ciutat i responsable dels Mercats de Reus, Montserrat Caelles, «els tres mercats participen de la campanya de Nadal que uneix tot el comerç de la ciutat per Nadal i ho fan amb promocions de primer ordre per atraure i premiar els clients de Reus i de la seva àrea d’influència. A més, obren més hores que la resta de l’any per fer més fàcil les compres de cara a les festes.»

mercats_nadal16_banners_1200x378

Dies d’obertura extraordinària
Com cada any, el Mercat Central i el Mercat del Carrilet amplien els horaris quan s’acosta Nadal i Cap d’Any. En el cas del Mercat Central, enguany torna a obrir un dels festius permesos.

El Mercat Central obre el festiu 8 de desembre de les 8 h a les 14 h. També obrirà matí i tarda els dies 22, 23 i 30 de desembre, de 7:30 h a 14 h i de les 17 h a les 20:30 h. I els dies 24 i 31 de desembre, de les 7:30 h a les 15 h.
El Mercat del Carrilet obrirà els dies 23 i 30 de desemrbe de les 7:30 h a les 14 h i de les 16:30 h a les 20:30 h. Els dies 24 i 31 de desembre, l’horari serà de les 7:30 h a les 15 h.
Regals per a tots els clients
Els paradistes dels Marxants donen el tret de sortida a la campanya de Nadal dels Mercats de Reus aquest dissabte 3 de desembre: tots els dilluns i dissabtes laborables entre el 3 de desembre i el 2 de gener, comprant a les parades del mercat ambulant es participa en el sorteig de 400 xecs regal de 10 euros, 200 pernils, 3 televisors i bosses de compra reutilitzables. Per aconseguir els regals, cal adreçar-se al punt d’informació de la campanya, instal·lat davant de l’Escola Prat de la Riba cada dia que hi ha mercat.

Al Mercat del Carrilet, la campanya de Nadal comença el 9 de desembre i acabarà el 5 de gener, els paradistes lliuraran butlletes rasca-rasca als clients a partir de 6 euros de compra. Els premis són 1.200 xecs regals de 5 euros, per comprar a les parades del mercat fins al 28 de febrer de 2017. Aquesta setmana, però, ja regalen 3.000 calendaris amb la imatge del Mercat del Carrilet i receptes de cuina de temporada.

El Mercat Central comença la campanya de Nadal el divendres 9 de desembre i també s’allarga fins la vigília de Reis. En aquest cas, els paradistes obsequien els clients amb 400 xecs regals de 10 euros –per comprar a les parades del mercat fins al 28 de febrer de 2017–, 150 lots de Nadal i 5 lots d’estris de cuina. Per participar en el sorteig de premis, cal adreçar-se al punt d’informació del mercat amb els tiquets de compra: a partir de 6 euros, una butlleta rasca-rasca.

Música, tatre, màgia, pintacares i el pessebre de clicks
La campanya dels Mercats de Reus s’acompanya un any més d’una programació d’activitats adreçada a públics de totes les edats. Des d’aquesta setmana, al Mercat Central, es pot veure per tercer Nadal un pessebre de clicks dins d’un mostrador, a l’alçada de la canalla. La Casa dels Clicks s’ha encarregat del muntatge del pessebre, que compta amb més de 400 peces repartides en un aparador de 9 metres que s’ha transformat en un paisatge de Nadal fins a després de Reis.

Sense deixar el Mercat Central, el divendres 16 de desembre a les 19 h, arribarà un tastet de la Cançó de Nadal de Bravium Teatre i Producciones Lucky&Luke, una activitat que combina teatre i música que demanarà la participació dels clients del mercat, tinguin o no bona veu.

La música arribarà de la mà de la xaranga Bandsonats, que actuaran un cop més entre les parades dels Marxants. La cita és els dissabtes 3 i 17 de desembre, a partir de les 11 h, amb un espectacle itinerant per tot el mercat ambulant. Els Marxants també han programat una proposta de màgia: el dilluns 2 de gener, a partir de les 11 h, amb l’actuació del Mag Nebur.

Al Mercat del Carrilet, la programació se centra amb la canalla: els divendres 9 i 16 de desembre, de 17 h a 19 h, dues maquilladores d’Always Makeup decoraran la cara dels nens i de les nenes que s’acostin al mercat.

20161203_113950 img_-bon4iv

20161201-np-mercats-campanya-nadal

No comments