Remenat de bolets i espàrrecs de marge, la recepta de la setmana dels Mercats de Reus god_m3rc4r3us 8 de maig de 2018

Remenat de bolets i espàrrecs de marge, la recepta de la setmana dels Mercats de Reus

Bon dia! Receptes dels Mercats de Reus de la mà del blog de cuina Padenous
La recepta és de Pere Margalef, de la parada de fruita i verdura Cal Pere, al Mercat Central. Una recepta de temporada: remenat de bolets i espàrrecs de marge!

REMENAT D’ESPÀRRECS DE MARGE I BOLETS

Necessitem ous
Bolets
Espàrrecs de marge
ceba i all

Començarem fent un sofregit amb la ceba i els alls. Tindrem els bolets nets, i els grossos els tallem i els afegim al sofregit quan comença a agafar color. Saltem els bolets i afegim els ous lleugerament batuts. I els fem al nostre gust.

I quins bolets hi posem? Bolets de primavera: múrgoles o rabassoles, carreretes, moixernons i rossinyols. I de cultiu: xampinyons, portobello, gírgoles i shiitakes.

Els ous han de ser de casa, de gallines contentes, i els espàrrecs km0!

Respecte les múrgoles: jo les vaig netejar amb cura, amb un pinzell vaig treure la sorra. Després les vaig bullir i llestes per afegir-les al remenat. Molta cura amb aquest bolet que en cru és tòxic, i mai aprofitar l’aigua de bullir-es.

Molt bon profit!