El Mercat Central de Reus obrirà tots els migdies a partir del mes d’octubre god_m3rc4r3us 10 de juny de 2021

El Mercat Central de Reus obrirà tots els migdies a partir del mes d’octubre

Després del parèntesi obligat per la COVID-19, la proposta de l’Ajuntament de Reus pel Mercat Central passa per una ampliació horària a partir de l’octubre.

Després d’escoltar el Consell Assessor del Mercat Central, l’aposta municipal arriba després de la transformació de més d’un terç de les parades, l’ocupació de bona part de les parades buides, l’arribada de nous operadors i les obres per dotar de punts de degustació l’equipament.

El nou horari suposarà obrir 12 hores més que ara, amb una aposta clara pels migdies i amb horari continuat dijous i divendres, de 8 del matí a 8 del vespre.

L’horari que es començarà a aplicar a partir del 7 d’octubre és el següent:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de 8:00 a 15:30 h
  • Dijous i divendres, de 8:00 a 20:00 h

Carles Prats, regidor d’Empresa i Ocupació, considera que “després de l’esforç fet pels paradistes per modernitzar les parades, ara és necessari un pas endavant amb els horaris”.

El regidor afegeix que “ja l’havíem d’haver fet fa uns mesos però es va deixar sobre la taula a causa de la pandèmia. Som conscients que el tema dels migdies no serà fàcil, però estem convençuts que hem d’apostar-hi i fer que el Mercat Central esdevingui un pol d’atracció i de dinamització comercial de tota la zona. I més amb els espais de degustació i el creixement de l’oferta de menjar per emportar o consumir in situ. En total, són 12 hores més que ara, però entenem que ben distribuïdes i que segur ens ajudaran a impulsar el mercat de cara a facilitar l’accés als clients”.

Des de l’Ajuntament s’adquireix el compromís per avaluar el canvi d’aquí a un any.

L’horari actual és de dilluns a dijous de 8:00 h a 14:00 h, els divendres de 7:30 h a 14:30 h i de 17:00 h a 20.30 h, i els dissabte de 7:30 h a 15:00 h.