L’Ajuntament de Reus manté la bonifació d’un 30% al cànon mensual dels paradistes del Mercat Central

2 Posted by - 16 octubre, 2018 - Noticies

El Ple de l’Ajuntament de Reus celebrat el dilluns 15 d’octubre ha acordat per unanimitat modificar el cànon mensual que han de satisfer les paradistes del Mercat Central, aplicant-hi una reducció del 30%. Així, els anys 2019 i 2020 l’import mensual ser de 123,59 euros, el mateix que en els darrers anys.

La rebaixa es va acordar per primer con el 2012 i des d’aleshores s’ha anat aplicant, tot i que cada any s’ha d’aprovar per Junta de Govern Local o, des del 2015, pel Ple municipal.

El cànon que paguen els paradistes del Mercat Central es destina a inversions de millora i al manteniment de les instal·lacions, a més de campanyes i activitats de promoció i publicitat. Amb aquesta mesura, l’Ajuntament de Reus vol incentivar l’activitat comercial del mercat municipal.

No comments