Mercats

by

La ciutat disposa de cinc mercats municipals: quatre de venda al detall i un quart per a majoristes. Els mercats de venda al detall tenen per objectiu adaptar-se a una demanda canviant i dinàmica, mantenint com a pol d’atracció els productes d’alimentació frescos als dos dels mercats municipals. Aquests són el Mercat Central, ubicat a l’anomenat vuit comercial, i el Mercat del Carrilet, al barri del Carrilet, al costat de l’estació d’autobusos. A més, cada dilluns i dissabte es realitza el Mercat dels Marxants als carrers adjacents al Mercat Central i els dimecres al voltant del Mercat del Carrilet. Els dissabtes, a més, a la zona dels passejos, té lloc el Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes de Reus

El Mercat del Camp és el mercat per a majoristes, un centre d’abastiment de productes a gran escala emplaçat al costat d’infraestructures que asseguren un ràpid transport.

 

mercat-central

Mercat Central

La superfície del Mercat Central dedicada a la venda és de 3.915m2, però en disposa de 443 més per a l’àrea de cambres frigorífiques i serveis compartits. Aquest centre, ubicat al centre de la ciutat, ofereix servei a través de més de 40 negocis de carn, fruita i verdura, peix, psca salada, celler i alimentació ecològica en un espai històric. L’edifici del mercat data de 1949.

Carrer Sardà i Cailà, s/n
Tel. 977 300 006
Horari: Dilluns – Dimarts – Dimecres – Dissabte de 8:00 a 15:30 h
Dijous i Divendres de 8:00 a 20:00 h
 
 
 

 

mercat-carrilet

Mercat del Carrilet

Amb l’objectiu de donar servei a la zona sud-est de la ciutat, l’any 1983 va obrir el Mercat del Carrilet, amb una zona d’aparcament a sota del mercat amb capacitat per a 130 places. Una quinzena de parades  abasteixen el mercat.

Carretera de Salou, s/n
Tel. 977 300 006
Horaris:
De dilluns a dissabte, de 7:30 a 14:00 h
Divendres de 17:00 a 20:30 h
 
 
 

mercat-marxants

Mercat dels Marxants

Més de 100 paradistes donen vida al Mercat de Marxants que es desplega al voltant del Mercat Central –els dilluns i dissabtes– i a l’entorn del Mercat del Carrilet cada dimecres, creant d’aquesta manera sinèrgies amb els mercats municipals. 

Als carrers adjacents al Mercat Central i al Mercat del Carrilet
Tel. 977 300 006
Horari:
Dissabte i dilluns, de 9:00 a 14:00 h, envoltant l’edifici del Mercat Central.
Dimecres de 9:00 14:00 h, envoltant el Mercat del Carrilet.
 
 
 
 

mercat-campMercat del Camp

Va ser el primer mercat públic de venda a l’engròs de fruites i hortalisses de Reus, però s’ha convertit en el centre d’abastiment i distribució a gran escala de productes agroalimentaris del Camp de Tarragona després de l’impuls donat pel pla estratègic del 2008. La construcció de noves instal·lacions se sumen a l’emplaçament estratègic del mercat: a l’àrea de centralitat entre Barcelona, Lleida i València, pròxim al Port de Tarragona, a l’Aeroport de Reus i connectat amb l’AP-7 i la T-11. Des del 2011, els pagesos del territori hi tenen una nau, l’Agromercat, on poden vendre directament els seus productes. I el 2012 es va inaugurar l’autoservei per a majoristes de KomKal.

Carrer Mercat majoristes, s/n
Horari:
De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h i de 16:00 a 21:00 h
 
 

Mercat d’Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes

Més de 50 parades configuren el aquest mercat especialista –hi podeu trobar un munt d’objectes diferents i interessants– que cada dissabte omple el tram dels passejos Prim i Sunyer comprès entre la plaça de les Oques i el carrer de Mare Molas. Aquest mercat compta amb una llarga tradició a la ciutat de Reus, el mercat va començar a les Peixateries Velles l’any 1994 i es va traslladar a la zona dels passejos l’any 2000. 

Als passejos Primer i Sunyer

Horari: els dissabtes, de 9:00 a 14:00 h

to top