ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Contacte

by

Podeu contactar amb nosaltres al telèfon: 977 300 006 o per correu electrònic a


Direcció

Carrer Sardà i Cailà, s/n (edifici Mercat Central, 2a planta)

Reus

  Nom (obligatori)

  E-mail (obligatori)

  Assumpte

  Missatge

  En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de REUS MOBILITAT I SERVEIS, S.A. com a Responsable del Tractament. La finalitat del tractament és donar resposta a la seva consulta o petició i, en cas d’obtenir el seu consentiment previ, l’enviament de comunicacions comercials i/o promocionals per mitjans electrònics. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.
  En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit al domicili de Reus Mobilitat, a l’adreça de correu electrònic o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’empresa situada a Carrer Josep Sardà i Cailà, s/n, 2a. planta 43201 – Reus (Tarragona). Addicionalment, si considera que Reus Mobilitat està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).
  Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.mercatsdereus.cat/?page_id=1392.

  to top